Home

Welcome to Tärnaby!

The village of champions.

Ryfjallet

Search & Book

Welcome to Lapland and Tärnaby!

 

This is where the secrets of Lapland reveal themselves.

We'll look after you in the best possible way. The fantastic mountain environment combined with our commitment to providing good old fashioned service and really great food, gurarantees av visit you'll never forget.

A stay with us gives you access to Lapland adventures, literary on the doorstep. 

 

Welcome!

If you would like to speak to a member of our team, rather than browse our homepage, please give us a call on +4695410420.

Welcome to Lapland and Tärnaby!

Fjällpaketet weekend

Fjällpaketet weekend

Att uppleva fjällen är enklare än många tror. Ta en break från vardagen och kom och bo hos oss. Vi ser till att du får äta gott och må bra på hotellet och du väljer själv om du vill ha en aktiv weekend, eller bara njuta och ta det lugnt en helg.

  • Frukost
  • 2-rätters middag
  • Utvald 3-rätters middag
Fira födelsedag hos oss

Fira födelsedag hos oss

Fira dig själv eller en vän med en natt i ett av våra större dubbelrum.

  • Välkomstbubbel på rummet
  • Guldkant
  • Födelsedagspresent
Höst i fjällen!

Höst i fjällen!

Boka din fjällsemester nu! Förverkliga drömmen om att plocka svampkorgen full eller vandra i fjällen bland sprakande höstfärger! Hos oss har du nära till vidderna, en mångfald av stigar på härliga fjäll. Bo bekvämt och gör dagsturer. Hemma på hotellet kopplar du av med god mat och avkopplande utsikt. Här mår du bättre! Detta paket gäller från 3 nätter.

  • Mervärde Hemavan Tärnaby
  • Smörgåspaket
  • Frukost

Our Instagram

Vi närmar oss midsommar, när solen står som högst på himmelen, när vi hälsar sommarn extra välkommen tillsammans med våra nära och kära, och när vi får njuta av god mat!
Vi på hotellet inbjuder er att fira midsommar med oss och njuta av vår midsommarbuffé med klassiska tilltugg som 3 sorters sill, färsk potatis och rökt lax - men även lite nymodigheter som rökta räkor och grillad iberico🙌🏻 
Boka senast den 24 juni kl 15 för att få vara med och njuta tillsammans med oss☺️
Mvh Personalen på Tärnaby Fjällhotell
0954- 10420

#tärnabyfjällhotell #tärnaby #midsommar #hemavantärnaby #visithemavantärnaby #laplandswedenVisste du att från och med onsdag den 16e öppnar vi portarna till vår sommarbutik - P3 skid och äventyrsshop! (@p3tarnaby) Hos oss kommer du hitta saker som frystorkad mat, regnställ, tillbehör till uteköket och lite annat smått och gott. Du kommer också kunna hyra kanoter och mountainbikes så att du kan utforska nya platser här i fjällen dit du inte tar dig till fots eller med bil!☺️ Hoppas vi ses på öppningen, välkommna mellan 10-17 på onsdag! 
#p3tarnaby #hemavantarnabymoments #tärnaby #mountains #fjällen #mountainbike #explorethenorth #tärnabyfjällhotellNu börjar vi känna att sommarn närmar sig här i Tärnaby och fjällvärlden. Dagarna blir längre och varmare och man känner att det är en härlig tid vi har framför oss! Vi på Tärnaby Fjällhotell vill passa på att berätta att vi har mycket spännande som kommer hända till sommarn - både för turister, ni som bor i byn och alla andra. Håll gärna utkik här och på vår facebook så säger vi till när något kul händer!☺️ 
Låter bilderna tala för sig själv, men var redo onsdag den 16juni för då smäller vi upp dörrarna till något nytt! (In och följ @p3tarnaby)
Njut av värmen tills dess!

Mvh Personalen på Tärnaby Fjällhotell och P3 skid & äventyrsshop

#hemavantärnaby #tärnabyfjällhotell #lapland #visitsweden #norrland #tärnabyI helgen är chefen bortrest så Elise och Greta här håller ställningarna! Så kom och häng med oss🤗

Svep till höger 👉🏻 för helgmenyn!Nu kan du även köpa mjuk glass och strut / pin glass här på Tärnaby FjällhotellNär ni åker Blåvägen se upp för dessaFörberedelse för dagens AW öppet 13-20 #tärnabyhemavan #vadhanderitaby

Newsletter

You are now subscribed