Home

Welcome to Tärnaby!

The village of champions.

Ryfjallet

Search & Book

Welcome to Lapland and Tärnaby!

 

This is where the secrets of Lapland reveal themselves.

We'll look after you in the best possible way. The fantastic mountain environment combined with our commitment to providing good old fashioned service and really great food, gurarantees av visit you'll never forget.

A stay with us gives you access to Lapland adventures, literary on the doorstep. 

 

Welcome!

If you would like to speak to a member of our team, rather than browse our homepage, please give us a call on +4695410420.

Welcome to Lapland and Tärnaby!

Sommar i fjällen!

Sommar i fjällen!

Boka din fjällsemester nu! Förverkliga drömmen om att vandra eller cykla i fjällen i sommar! Hos oss har du nära till vidderna, en mångfald av stigar på härliga fjäll. Bo bekvämt och gör dagsturer. Hemma på hotellet kopplar du av med god mat och avkopplande utsikt. Här mår du bättre! Detta paket gäller från 3 nätter.

 • Frukost
 • 2-rätters middag
 • Mervärde Hemavan Tärnaby
Trailrun - upplev fjällöpning i Tärnaby!

Trailrun - upplev fjällöpning i Tärnaby!

Förverkliga drömmen om att springa i fjällen i sommar! Hos oss har du nära till naturstigar och fina möjligheter till fjällöpning! Du bor bekvämt och gör egna löpturer. Dessutom ingår en tvåtimmars guidad löparupplevelse. På hotellet kopplar du av med god mat och avkopplande utsikt. Här mår du bättre! Detta paket gäller från 3 nätter.

 • Frukost
 • 2-rätters middag
 • Mervärde Hemavan Tärnaby
FISKA i sommar!

FISKA i sommar!

Fiska i Tärnaån i sommar! Kom till oss för att njuta av naturen och fiska. En av de absolut bästa avkopplande aktiviteterna är fiske i Tärnaån. Spänning, fokus och fika i ett. Fiskekort för Strömfisket i Tärna FVO är inkluderat i detta paket.

 • Frukost
 • 2-rätters middag
 • Mervärde Hemavan Tärnaby
Hösthälsa i fjällen med Sofia Åhman 18-20/9

Hösthälsa i fjällen med Sofia Åhman 18-20/9

Boka redan nu något att längta till i höst: en träningsresa till vackra höstfjällen i Tärnaby tillsammans med Sofia Åhman, träningsexperten som med värme leder succéprogrammet "Hemmagympa med Sofia" i SVT. Är du en av dem som hemmagympar med Sofia på SVT och dessutom gillar fjällen så passar den här resan perfekt för dig!

 • Frukost
 • 2-rätters middag
 • Mervärde Hemavan Tärnaby
Vandrings- & YOGA helg i sköna Tärnaby 1-4/10

Vandrings- & YOGA helg i sköna Tärnaby 1-4/10

Vandrings- & yogahelg med Annica Dahlberg och Lotta Pahleteg. Njut av härlig höstrusk, fjällvandringar, yoga och en stor knippe medveten närvaro! Denna stärkande helg vänder sig till dig som vill uppleva lugn och livsglädje för kropp och själ i fjällen med hjälp av lugn yoga, fjällvandringar, lätt meditation, god mat och härlig gemenskap. Paketet innehåller tre nätters logi på Tärnaby Fjällhotell, tre middagar, bastu, två lunchpaket, en lunch, fem yogapass och tre fjällvandringar.

 • Frukost
 • 2-rätters middag
 • Mervärde Hemavan Tärnaby
Trail Running Camp med Tärnaby Trail

Trail Running Camp med Tärnaby Trail

Tillsammans med Tärnaby Trail har vi satt ihop ett boendepaket för dig som vill delta i ett fem dagars läger för att utveckla din löpning och uppleva fjällöpning på riktigt. Allt det här ingår: 5 dagars guidad löpning i varierad terräng och distans. Individuell coachning, teknik, styrka, kondition. Kartläsning/orientering och säkerhet. Mental fokus och dagliga yogapass. Små grupper och stort fokus på egen utveckling.

 • Frukost
 • 2-rätters middag
 • Mervärde Hemavan Tärnaby

Our Instagram

DAGS IGEN FÖR ÅRETS ❄️🌺TÄVLING 🌺❄️När försvinner isen??
Nu tävlar vi ut en trerätters middag till en lycklig vinnare som får ta med sig en vän till vår restaurang Backfickan (giltigt sommaren 2020, värde ca 1200 kr). Det du behöver göra för att delta är följande :
❄️ Följ oss :@tarnabyfjallhotell och gilla bilden.
❄️Tagga den person du vill bjuda på middag...
❄️... och skriv i en kommentar vilket datum samt tidpunkt du tror isen försvinner! ❄️Gör allt ovan innan den 20 maj!
KLART! 😃

En jury avgör när isen går och utser den som gissat närmast. (Isen kan blåsa hit och dit under några dagar, men sjön ska vara helt isfri.) Om flera gissar väldigt lika får lotten avgöra. (Den här tävlingen är inte på något sätt sponsrad, stödd, administrered av eller knuten till Instagram.)
.
.
.
.
#islossning #gäutan #tärnaby #tärnabyfjällhotell #hemavantarnabymoments #ryfjälletVi tog en liten tur i helgen. Här är nog skidföre länge än. Härligt!
.
.
.
.
#tärnaby #hemavan #hemavantärnaby #hemavantarnabymoments #xcskiing #madshus #ängesdalslia #turåkningYoga- och vandringshelgen är klar att boka! I år är det yinyoga och restorativeyoga med Annica Dahlberg och Lotta Pahleteg - kommer att bli så bra!
Investera i dig själv och boka denna stärkande långhelg. Tipsa någon du tror skulle behöva det. Njut av härliga höstvandringar i fjällen, yoga och en stor knippe medveten närvaro! Vårt mål är att du åker hem med lugn i själ och hjärta, påfylld med ny energi och nya vänner! 
Det är begränsat antal platser så skynda att boka. Varmt välkomna! .
.
För att boka: klicka på länken Erbjudande i vår profil/bio. .
.
.
.
#höstvandring #fjällvandring #yinyoga #restorativeyoga #hemavantarnabymoments #fjällboost #tärnaby #hemavantärnaby #swemester2020 #petithotels #mindfulnessVi har öppet.Hos oss kan du som behöver det bo tryggt och äta bra även idag. Ja, vi längtar till sommaren men hotellet och våra självhushåll är öppet även nu. För dig som reser i jobbet gör vi som vi brukar och erbjuder vårt affärsresepaket som inkluderar enkelrum, tidig frukost och kvällens middag.

Vi tar ansvar för minskad smittspridning och följer myndigheternas rekommendationer, och välkomnar dig som också gör det. ❤️ .
.
.
.
.
.
#tärnabyfjällhotell #tärnaby #öppetmedansvar #hemavantärnaby #nödvändigresaHär är något att längta till i höst! 🍂
Häng med på en träningsresa 18-20 september till vackra höstfjällen i Tärnaby tillsammans med Sofia Åhman, träningsexperten som med värme leder succéprogrammet "Hemmagympa med Sofia" i SVT.

Är du en av dem som hemmagympar med Sofia på SVT och dessutom gillar fjällen så passar den här resan perfekt för dig!

Tillsammans med Sofia har vi satt ihop ett paket som innehåller:
⛅️ Två nätters logi på Tärnaby Fjällhotell med frukost och lunchpaket
🍷Två härliga middagar i restaurang Backfickan
💧 Panoramabastu och kanske ett dopp från hotellets egen brygga
💃4 träningspass med Sofia Åhman
🦉 Föreläsningen "Sund och stark senior" med Sofia Åhman

Se programmet och boka på webben! Länk i bio.
.
.
.
.
.
.
.
#hösthälsa #Tärnaby ##hemmagympamedsofia #höst #hemavantärnaby #hälsa #kantareller #FjällvandringVi hoppas att svemester blir årets ord och att våra sommarpaket blir poppis! 
Detta är början!Laga mat ute! Den 1/2 på Årets Stormkock fick vi härlig inspiration om att inget är omöjligt på stormkök! Så nu när dagarna är ljusare och man inte skall trängas inne kan man ta sitt Trangiakök och ge sig ut! 
Här lagas det en ragu på jordärtskocka, grönkål och svamp. Till det friterad lök med körvel och lite citronzest. Stek fisken i smör och timjan och en skvätt vitt vin på det! 
@trangia_sweden @martinagerhornVi drömmer oss för ett ögonblick mot en annan årstid 💚. Just nu jobbar vi med planering och paketering av en sommarsäsong som vi hoppas få dela med er! Kanske något med fjällöpning 🏃‍♂️🏃‍♀️... och vandring ⛰️... och fiske 🎣? Vad vill du helst göra i sommarfjällen? 
#hemavantärnaby #tärnaby #tärnabyfjällhotell #hemavantarnabymoments #ryfjället #trailrun

Newsletter

You are now subscribed